Akciós ár 101 000,00 Ft Lista ár 138 310,00 Ft
14-20 héten belül
Temékkód 61896
Kollekció ANTIK
Méretek
Magasság: 40 cm
Mélység: 60 cm
Szélesség: 90 cm
Súly
30 kg
CASTLE-ANTIK konferenčný stolík #247 mango, agát

ANTIK dohányzóasztal – stílusosan romantikus

Ez a stílusosan romantikus fából készült dohányzóasztal tökéletes kiegészítője nappalijának. 90x60 cm-es méretének köszönhetően elegendő helyet biztosít a kényelmes baráti találkozókhoz. Elegáns kialakítása és masszív felépítése stílusos megjelenést kölcsönöz terének. Ez a dohányzóasztal különféle életterekhez alkalmas. Praktikus felületet biztosít magazinok, italok és egyéb tárgyak tárolására. A mangó és akácfa kombinációja meleget és kellemes hangulatot hoz a belső térbe. Hagyja magát elvarázsolni kivételes megjelenésével, és egészítse ki belső terét egy olyan bútorral, amely ötvözi az eleganciát és a funkcionalitást.

A romantikus elegancia a bútorok fehér viaszos részeinek felületkezelésében tükröződik. A kopott stílustechnika lehetővé teszi a fa részletek átragyogását, és alkalmi jelleget kölcsönöz a bútornak. A nappali asztallapja alatti kis fiók kiemeli a romantikus megjelenést. Az asztallap akácfából, míg a dohányzóasztal többi része fehér viaszos mangófából készült. A fába mart díszítőszerkezet barokk épületek apró, díszített ablakaira emlékeztet. A fiók fogantyúja finom fémgyűrű formájú.

Ez a stílusos tömör bútor Németországban volt tervezve a minőséget szem előtt tartva. Minden darab egyedi, mivel természetes termék, a színe változhat. A tökéletlenségek és egyenetlenségek az anyag természetes szerkezetének részét képezik.

További információ
Felületfestett
Minőségteljes masszív
Fa típusMangó & Akác
Széthúzhatós asztalNem 
Stílusvidéki
Származási helyNémetország
Szín leírásfehér
Anyagfa
Magasság40
Mélység60
Szélesség90

Hasonló termékek

© 2022 Bighome.hu - minden jog fenntartva