Akciós ár 101 800,00 Ft Lista ár 145 400,00 Ft
Készleten a szállitónál
Temékkód 76682
Méretek
Magasság: 40 cm
Mélység: 50 cm
Szélesség: 100 cm
Súly
20 kg

Dohányzóasztal MARKO 100 cm - természetes

Marko dohányzóasztal

Kategóriánkban dohányzóaasztalokat kínálunk, ezek közül kiemelkedik a 100 cm-es Marko asztal. Ezt az asztalt kifejezetten tárgyalókhoz, nappalikhoz vagy szalonokhoz tervezték. Mérete hozzávetőlegesen 100 cm x 40 cm x 50 cm (SzxMxM), ami elegendő helyet biztosít magazinok, könyvek vagy harapnivalók rendezéséhez.

A dohányzóasztal különösen funkcionális a beépített fióknak köszönhetően, amelyben különféle apróságokat tárolhat, és rendben tarthatja a helyiséget.  Az dohányzóasztal minőségi tömör fából - indiai rózsafából készült, amely lakkozott, hogy biztosítsa hosszú élettartamát és megvédte a bajtól. Az asztal natúr színe kellemes és természetes hangulatot kölcsönöz a térnek. Tekintettel arra, hogy kézzel készített és natúr termékről van szó, előfordulhatnak színeltérések, ütések vagy kis méreteltérések, de ez egyedi karaktert és egyéniséget kölcsönöz az asztalnak.

A Marko asztal nem csak praktikus, hanem elegáns bútor is. Egyszerű és természetes kialakítása különféle belső terekbe illeszkedik, és stílusos megjelenést kölcsönöz nekik. Masszív felépítésének és kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően ez az asztal strapabíró és hosszú élettartamú. Marko 100 cm-es dohányzóasztal – a hozzáillő színben remek választás azok számára, akik a funkcionalitás, a természetes dizájn és a minőség kombinációját keresik. 

Mivel természetes anyagokat használnak, minden darab egyedi lehet, ami színhibákban és egyéb egyenetlenségekben nyilvánulhat meg.

További információ
Széthúzhatós asztalNem 
Szín leírástermészetes
Anyagtömör rózsafa
Magasság40
Mélység50
Szélesség100
© 2022 Bighome.hu - minden jog fenntartva