Akciós ár 47 600,00 Ft Lista ár 67 990,00 Ft
Készleten 2 darab
Temékkód 77300
Méretek
Magasság: 56 cm
Mélység: 30 cm
Szélesség: 90 cm

A zöld színű 90 cm-es SKARLET pad az egyik leglenyűgözőbb retro stílusban lérhető bútor a piacon. Ez a gyönyörű pad a bársony anyag, a klasszikus dizájn és a finom arany lábak elbűvölő kombinációját hozza otthonába, azonnal felkeltve mindenki figyelmét, aki átlépi a küszöbét.

Ennek a padnak az egyik fő tulajdonsága a bársonyos felülete. A bársony olyan anyag, amely azonnal a luxus és az elegancia érzetét kelti. Simasága és puhasága nagyon kellemes tapintású, egyben meleg ölelés érzetét keltve. A zöld szín élénk megjelenést kölcsönöz a Skarlet padnak, és tökéletesen illeszkedik a különböző belső stílusokba.

A Skarlet pad retro stílusát az elmúlt évtizedek ihlették, és hangulatot és stílust kölcsönöz otthonának. Hajlításai és formázása arra az időre utal, amikor az elegáns és extravagáns bútorok mindennaposak voltak. Ezzel a paddal retró, autentikus hangulatot teremthetsz, és visszatérhetsz abba az időbe, amikor a bútorok egyedi eleganciája minden enteriőr szerves része volt.

Arany padlábak Skarlet  alapvetően befolyásolja általános megjelenését. Ezek az elegáns arany színű lábak nemes és fényűző hatást kölcsönöznek a padnak. Az arany szín tökéletesen kiegészíti a pad zöld színét és vizuális harmóniát teremt. A lábak stabilitást és szilárdságot is biztosítanak, biztosítva a pad hosszú élettartamát és tartósságát. A Skarlet 90 cm-es zöld színű pad kiváló kiegészítője minden olyan belső térnek, ahol stílust, eleganciát és egy csipet luxust szeretne adni. Ideális választás azoknak, akik szeretik a retro stílust és nem félnek kitűnni.

További információ
Széthúzhatós asztalNem 
Szín leírászöld
Anyagbársony, poliészter, fa
Magasság56
Mélység30
Szélesség90
© 2022 Bighome.hu - minden jog fenntartva